Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vltavín březen 2024

article preview

Ze života organizace. Dva měsíce jsou za námi a blíží se první jarní den, tedy podle kalendáře. Za oknem však jaro jaksi finišuje už o pár týdnů dříve, nakonec u vody je to také vidět. Řada rybářů už namočila cajk. Vedení naší organizace se intenzivně připravovalo na výroční jednání, které se bude konat v hotelu Zlatá loď v soboru 16. března od 8.30 hod. s tradičním programem – zprávami předsedy, hospodáře, ekonoma, dozorčí komise, připomínkami k bližším podmínkám rybolovu, zkušenostmi z nového Rybářského informačního systému a tendencemi spojenými s úpravou Stanov ČRS, udělení odměn aktivním rybářům a diskuse k uvedeným problematikám. Tak přijďte a vyjádřete svůj názor. 

Úspěšně pokračuje spolupráce s firmou Slovaktuel Čimelice, informovali jsme v minulém čísle Vltavínu, která zabezpečí výměnu hlavních vstupních dveří do naší klubovny. Dále probíhá jednání o úpravě kuchyňky a sociálního zázemí. Po realizaci bude potřeba vymalovat a zde si mohou zájemci odpracovat brigádní povinnosti.

Výdejna povolenek. Vzhledem k tomu, že jeden z výdejců nemůže z technických důvodů provádět výdej náležitostí dochází k úpravě pracovní doby výdejny a to: v březnu v pondělí 11.,18. a 25. od 17.00 do 18.00, v sobotu 9. a 23. od 10.00 do 14.00 hod. V dubnu v pondělí 8., 15., 22. a 29. od 17.00 do 18.00, v sobotu 6. a 20. od 10.00 do 14.00 hod. V dalším období si mohou rybáři vyzvednout náležitosti po dohovoru na telefonních číslech 725182712 a 604873470. 

 Školení nových adeptů rybářského cechu proběhne dne 15.4. v 16.30 hod. Zájemci se mohou přihlásit u hospodáře na tel. čísle 606 134 007.

Aktualita. 8. březen je svátek žen, a tak vážení rybáři doufáme, že jste nezapomněli svým drahým ženám pogratulovat kytičkou nebo jiným dárkem za jejich péči. My tímto činíme alespoň symbolicky.

Bohužel si také připomínáme 85. výročí okupace nacistickým Německem., kdy nás před půl rokem nechali „spojenci“ na pospas fašizujícímu kapitálu. Pamětníků je poskrovnu a tak se zase vytahují válečné bubny, pochodně a váleční štváči haraší se zbraněmi. Doufejme, že rozum zvítězí a prosadí se tolik obávaný MÍR!

   Něco veselého na závěr.  Dva rybaříci dědci. Nebere to, a tak se vyprávějí vtipy.  Ten starší vece: „Dnes ráno mi syn řekl, že ho bolí ucho. Zeptal jsem se ho, jestli vevnitř, nebo venku. Tak vyšel ven, za chvíli se vrátil a řekl, že venku i vevnitř. V takových chvílích si říkám, jestli mu na tu vysokou nešetřím zbytečně!“  Ten mladší: „Moje babička povídá. Dnes mladí myslí jen na sex. Já jsem měla 12 dětí. Musela jsem sa starat, neměla jsem čas na takové hlouposti!“                                                                                                                        EFA                                                                      

 
 

Poslední fotografie


Mail list



Statistiky

Online: 4
Celkem: 679425
Měsíc: 10352
Den: 390