Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vltavín prosinec 2022

article preview

Vltavotýnští rybáři

Ze života organizace. Zanedlouho odbijí hodiny poslední minuty roku. Náš výbor uzavřel rok prověrkou hospodaření u nadřízené složky, kterou jsme prošli bez problémů, jako každé předchozí roky. Vedoucí výdejny povolenek převzal nové známky a povolenky a v měsíci prosinci jsme zahájili prodej rybářských náležitostí na naší klubovně. Výbor se zabýval vyhodnocením roku, byl zpracován seznam rybářů, kterým přináleží zápočet za provedené práce pro organizaci, za ušetřený peníz mohou zakoupit pár dárků pod vánoční stromeček. Byl zpracován plán činnosti na první pololetí následujícího roku, byla sestavena komise pro provedení inventury. Nezapomněli jsme na jubilanty a zde opětovně připomínáme, že povolenku k životnímu výročí si odnesou ti rybáři, kteří se aktivně zapojili do činnosti organizace. Ocenění „k životnímu jubileu“ není žádná nároková záležitost. Zástupci našeho výboru se účastnili schůzky se zástupci nadřízeného výboru s cílem projednat závěry z našeho výročního jednání. Po obdržení zápisu od nadřízené složky vás budeme informovat, jak to naše jednání dopadlo. Organizační plesový výbor zahájil činnost a rozdělil úkoly.

Výbor obdržel od jihočeského svazu upozornění, že několik členů naší organizace bylo řešeno v přestupkovém řízení a doposud nezaplatili správní poplatek 200,-Kč, tím pádem nemůže výdejna uvedeným vydat povolenku.

 Na závěr: výbor naší organizace přeje svým členům a nejen těm, aby v nadcházejícím roce si splnili svá tajná přání ve zdraví a spokojenosti.

Výdejna povolenek. 2.prosince byl zahájen provoz ve výdejně s novou výdejní dobou v prosinci, a to každý pátek od 12 do 17 hod a v sobotu od 10 do 12 hod mimo Silvestra. Dále v lednu do 14. (poslední den na odevzdání záznamu o úlovcích) bude provozní doba v pracovní dny od 12 do 18 hod a v sobotu od 10 do 12 hod Po tomto termínu bude provozní doba 1x za 14 dní buďto v pátek 27., nebo sobotu 21. do konce ledna. V měsících únoru a březnu v pátek 10. a 24. od 12 do 17 hod a v sobotu 4. a 18. od 10 do 12 hod. V dubnu v pátek 6. a 12. od 12 do 17 hod a v sobotu 1., 15. a 29. od 10 do 12 hod. Připomínáme, že rozhodnutím nadřízených svazů byly zdraženy rybářské náležitosti – známky a povolenky. Takže dospělák mimo důchodců a žen zaplatí 3500,-Kč, dorostenci 1700,-Kč a děti 650,- Kč. Poznámka: návod na vyplnění záznamu o úlovcích najdete v Soupisu revírů.

Rybářský ples. Tradiční rybářský ples se bude konat v restauračním sále osady Zvěrkovice dne 21. ledna od 20 hod. Doprava bude zajištěna. Lístky si můžete zajistit v předprodeji za 200,-Kč u paní Hany Švehlové v Atelieru Módy na náměstí od 30. prosince. Tam si můžete zajistit i dopravu. Hudební produkci zajistí skupina RELAKS. Samozřejmě bude i bohatá tombola.

Aktualita. Žijeme v době, kterou nám naši nejvyšší zvolení zástupci připravili. Život, to není jen práce, ale také doba po práci. Každý z nás ji využívá podle svých potřeb. Naprostá většina lidí si přeje ty potřeby realizovat v pohodě, klidu a míru, a tak si přejme, ať nadcházející rok je už konečně mírovým rokem, ať jej prožijeme v klidu a ve zdraví v kruhu svých rodin a přátel.

Něco veselého na závěr. Žena sedí s manželem u psychoterapeuta po patnáctiletém soužití. Stěžuje si na osamělost, nedostatek lásky a vášně… Terapeut si jí vyslechne, pak vstane, obejde stůl a požádá ženu, aby se postavila, přistoupil k ní, obejme ji a vášnivě ji políbí. Žena si udiveně sedne a přerývavě dýchá. Manžel na to celé nevěřícně kouká. Terapeut říká manželovi: „Tohle vaše žena potřebuje aspoň třikrát do týdne. Můžete to pro ni udělat?“  Manžel se zamyslí a praví: „Můžu ji sem vozit pondělky a středy, ale v úterý a pátek ne, to jezdím na ryby!“                                                                                 

   

 
 

Poslední fotografie


Mail list



Statistiky

Online: 6
Celkem: 680460
Měsíc: 10746
Den: 459